Hur du får fler förfrågningar

Om du har varit medlem ett tag och inte får så många förfrågningar som du hade hoppats på så misströsta inte! Det finns gott om sätt att dra till sig uppmärksamhet på och göra ditt objekt mer attraktivt. Ett generellt gott råd är att fylla i så mycket information som möjligt om dig och ditt hem. Av erfarenhet vet vi att detta skapar intresse.

1. Skapa en detaljerad objektsbeskrivning

Använda alla verktyg som finns tillgänglig på ditt objekts sida. Lägg till fina kort på ditt hem. Använd vår fotoguide som innehåller bra tips för att få finare foton. Glöm inte att beskriva alla tillgångar som finns i ditt hem och i lokalområdet där du bor. Många medlemmar söker en bytespartner som kan erbjuda specifika saker i sitt hem eller i området där man bor. Använd gärna vår rullmeny för "typ av semester" för att beskriva den typ av semester man kan förvänta sig om man bor i ditt hem.
 

2. Skapa en detaljerad profil

Låt andra medlemmar lära känna dig och ditt resesällskap. Använda alla verktyg som finns tillgängliga där du skapar din profil. Dina intressen och bekräftelser är ypperliga hjälpmedel för att berätta för våra medlemmar vem du är.

3. Håll din objektsbeskrivning och din profil uppdaterad

Att hålla sin objektsbeskrivning uppdaterad är mycket viktig, speciellt för de av våra medlemmar som har satt bestämda datum och resmål. Se till att du uppdaterar datumen regelbundet. Gör ditt objekt mer attraktivt genom att lägga till nyheter till dina objekt. T ex om du bor i närheten av en speciell festival under sommaren så lägg till denna information i fältet "Ytterligare information". Vissa medlemmar kan vara på jakt efter sådana saker och söker på det som sökord (i detta fall festivaler) 

4. Var aktiv

Att få bytesförfrågningar är bara en del av att hitta en bytespartner. Du behöver vara aktiv, söka efter objekt du tycker om och kontakta deras ägare.