Att komma igång

1. Fyll i och lägg upp ditt Objekt

Kom ihåg att Du behöver registrera dig för att kunna lägga upp ditt objekt och kontakta våra medlemmar. Registrera dig nu.
 
När du har ett konto så är det lätt att låta andra få vetskap om dig och ditt hem - fyll i ditt objekt och din profil. För att få ett bra objekt kan du läsa våra Tips för ett bra objekt och hur du gör ditt objekt synligt.

2. Lägg till foton

Objekt med många foton brukar generera mer intresse bland medlemmarna. Se till att ladda upp skarpa, bra foton på ditt hem och gärna några på dina omgivningar eller sevärdheter i närheten. Ett foto på dig och din familj ger en personlig prägel till ditt Objekt! Läs mer i vår Fotoguide om hur du tar bra foton.

 


 

3. Hitta en bytespartner

Vi har utvecklat ett sofistikerat sökverktyg för att du snabbt och lätt skall kunna hitta en bytespartner. Läs mer om hur du använder vår avancerade sökning.

 

4. Skicka många förfrågningar

Välj mellan mer än 50,000 hem, spara de som intresserar dig och använd vårt säkra meddelandesystem för att kontakta dem. Var aktiv och svara på alla förfrågningar du får så snabbt som möjligt. Läs mer om Nätverkets regler för att vara med och skapa ett väl fungerande nätverk tillsammans.

5. Arrangera ett byte

Lär känna dem du skall byta hem med och planera tillsammans datum och alla andra detaljer runt bytet. När ni kommit överens om allt signerar ni ett digitalt kontrakt. Nu börjar det roliga, att planera allt ni skall göra på semestern!