Nätverkets regler

HemByte är ett globalt nätverk med smarta, likasinnade resenärer. Ett nätverk som bygger på förtroende, välvilja och ömsesidig respekt. Genom att följa nedanstående riktlinjer hjälper du till att göra vår hemsida till ett tryggt och inspirerande ställe för oss alla.
 

1. Respektera alla medlemmar

Respektera andra och de kommer att respektera dig. Vi uppmanar alla att behandla andra medlemmar med respekt och medkänsla. Hembytare kommer från hela världen allt från Kambodja, Brasilien och Sydafrika eller Kanada, Frankrike och Kina. Vi är människor med olika levnadsförhållanden, med olika bakgrund, kulturella skillnader, olika språkkunskaper, åldrar och intressen. Det som vi har gemensamt är att vi tror på ett smartare sätt att resa.  

Home Exchangers around the world
Våra Medlemmar kommer från världens alla hörn
 

2. Respektera vårt nätverk

Vårt nätverk kommer att ge dig oförglömliga reseupplevelser och vänner för livet, med alla våra tusentals medlemmar världen över. Läs om några av våra medlemmars erfarenheter under medlemsberättelser. Vi är säkra på att de kommer att inspirera dig på många sätt. Bli medlem och en del av detta fascinerande nätverk och se vad det kan erbjuda dig.
Community of trust and good will

3. Vi hjälper dig

Frågor? Tveksam? Eller bara nyfiken? Kontakta oss! Vi vill höra från dig och uppskattar våra medlemmars åsikter.
 

4. Låt HemByte inspirera dig

Att vara öppen för alla förslag kommer att ge dig bytesmöjligheter till platser du aldrig hört talas om eller platser du bara drömt om. Även om du redan har planerat årets resekalender, så kan du spara kontakten för nästa år. Svara på alla bytesförfrågningar och håll kontakten med dem som intresserar dig. Låt dig inspireras till vart du åker nästa gång!


 

5. Skriv rättvisa bedömningar

Skriv en bedömning efter varje byte. Bedömningarna är en viktig del av vårt nätverk. När du skriver en bedömning, så håll dig till fakta och backa gärna upp dina kommentarer med exempel. De bästa bedömningarna ger konstruktiv information som andra kan ha nytta av. Lyft fram den information du tror kommer att hjälpa andra.
 

6. Ha roligt

Att ha roligt är viktigt. Livet handlar ju om att ha roligt. Men kom ihåg att det måste inte kosta mycket eller vara extravagant för att det skall vara roligt. Res med oss vart du vill i världen och bo gratis.

Roliga upplevelser med HemByte


Lycka till!