Kom i gang

1. Fyll ut din boligprofil & din medlemsprofil

Du må registrere deg for å kunne publisere en boligprofil og kontakte andre medlemmer. Meld deg på nå.

Din boligprofil og din medlemsprofil er din billett til resten av verden. Det er her du presenterer hvem du er og hva du kan tilby som bytteobjekt. Les mer her. Kanskje har du også lyst til å lese våre Tips til en god boligprofil og om hvordan å gjøre den synlig.


 

2. Last opp bilder

Mange og gode bilder skaper større oppmerksomhet. Det er en fordel å ta bilder i høy oppløsning, og husk at bilder tatt i sollys fremhever farger og får alt til å se bedre ut. Glem ikke å legge ut bilder av lokale severdigheter, skog, strand og lignende. Det gir et mer personlig preg hvis familien selv opptrer på et av bilderne. Du kan også sjekke vår Guide til flotte bilder.

 

3. Finn en byttepartner

Vi har utviklet flere nye funksjoner for å gjøre det lettere for våre medlemmer å finne den perfekte byttepartner. Les mer om vår detaljerte søkefunksjon og hvordan du bruker den til å finne nøyaktig det du leter etter.

 

4. Send mange forespørsler

Velg mellom langt over 50.000 boliger, lagre de du liker, og kontakt disse medlemmene via vårt sikre e-post system.
Vær på hugget og svar straks på de forespørsler du får. Under lenken Felleskapets retningslinjer kan du sette deg inn i grunnreglene for god boligbytteatferd.
 

5. Arranger et boligbytte

Lær din boligbyttepartner bedre å kjenne og avtal datoer og andre detaljer. Når det er på plass kan dere underskrive en digital boligbytteavtale.
Når den er i boks er dere klare til å begynne deres boligbytte-ferie.