Felleskapets retningslinjer

BoligBytte er et globalt nettverk av intelligente, likesinnede reiseglade mennesker. Et nettverk som er basert på tillit, godvilje og gjensidig respekt. Ved å følge de følgende retningslinjer kan du være med å sørge for at det forblir en vennlig, inspirerende sted for oss alle.

1. Vis respekt for andre medlemmer

Vis respekt for andre og de vil vise respekt for deg. Vi oppmuntrer alle våre medlemmer å vise hverandre respekt og hensyn. Boligbyttere bor over hele verden--fra Kambodsja, Brazil, og Sør Afrika til Kanada, Frankrike og Kina. Vi er folk med forskjellige kulturelle bakgrunn, språk, yrker, alder og interesser. En ting vi har felles er at vi tror på en smartere måte å reise på.

Home Exchangers around the world
Boligbyttere bor verden rundt

2. Det er medlemmenes fellesskap

BoligBytte kan vise vei til mange uforglemmelige reiseopplevelser og nye vennskap, og alt i kraft av medlemmenes egen innsats. Vi stiller platformen og redskaper til rådighet, og så leverer dere resten av arbeidet.
Les om andre medlemmers opplevelser her: Medlemshistorier, og bli inspirert.
Meld deg inn i denne globale klubb og ta del i alt den kan by på.
Community of trust and good will


3. La oss hjelpe deg

Har du spørsmål, er du i tvil om noe eller bare nysgjerrig, må du ikke nøle med å kontakte oss!
Vi er alltid interessert i deres meninger, og i å hjelpe med hva som helst som kan gjøre deres opplevelse litt bedre.

 

4. La tilfeldighet råde

De fleste medlemmer har noen foretrukne reisemål, men over halvdelen har valgt å sette kryss ved valget Åpen for alle reisemål. Vær åpen til overraskelser og overvei én gang til, hvis du får en forespørsel fra et reisemål, du ikke i din villeste fantasi hadde forestilt deg å besøke. Det er faktisk det eventyrlige ved dette fellesskap, litt like som om du kaster en pil på et verdenskort.
Du kan også velge å spare på kontakter og foreslå at dere bytter senere.
Husk alltid å ta deg tid til å besvare henvendelser. Det er meget viktig. 

5. Vær rettferdig, når du skriver tilbakemeldinger

Skriv en tilbakemelding når du har gjennomført et boligbytte. Det er en viktig del av fellesskapet. Hold deg til fakta og støtte de med eksempler. De beste tilbakemeldinger inneholder generelle informasjon som andre kan ha glede av.
 

6. God fornøyelse

Husk at boligbytte først og fremst handler om å ha det gøy. Det skader selvfølgelig ikke at man samtidig blir litt klokere på verden, og noe av det beste:
Ferien behøver ikke koste et herregård bare fordi man bytter seg til én.
Med boligbytte kan man reise Jorden rundt, bo lokalt og spare et formue.


Eventyret venter rett rundt hjørnet


Riktig god fornøyelse!