Richtlijnen van de ruilgemeenschap

Home Exchange is een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde reizigers. Het is een platform gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Door te voldoen aan de volgende richtlijnen kunnen we ervoor zorgen dat het een vriendelijke, vertrouwelijke en inspirerende website blijft voor iedereen.

 

1. Respecteer andere leden

Respecteer andere leden en zij zullen jou ook met respect behandelen. Wij moedigen iedereen aan om andere leden te behandelen met aandacht en respect. Huizenruilers kun je over de hele wereld aantreffen—van Cambodja, Brazilië en Zuid-Afrika, tot Canada, Frankrijk en China. We zijn allemaal mensen in verschillende fasen in het leven, verschillende culturele achtergronden, verschillende talen, leeftijden en passies. In één ding zijn we allemaal gelijk, we hebben eenzelfde geloof in een andere manier van reizen.

Home Exchangers around the world
HuizenRuilers zijn er over de hele wereld
 

2. Respecteer de gemeenschap

Wij geloven dat de HuizenRuil gemeenschap je onvergetelijke reiservaringen kan bieden en soms zelfs levenslange vriendschappen. Wereldwijd heeft het dit al voor duizenden opgeleverd. Lees onze Leden verhalen. Wij zijn er zeker van dat deze kunnen inspireren. Word lid van deze fascinerende gemeenschap en ontdek het zelf.

Community of trust and good will

3. Laat ons helpen

Vragen? Twijfels? Of gewoon nieuwsgierig? Neem contact met ons op! We willen graag weten hoe jij het ervaart en staan je graag bij met het beantwoorden van vragen over HuizenRuil.
 

4. Inspiratie opdoen via HuizenRuil

Stel jezelf open voor verzoeken. Dit brengt je naar een omgeving die je misschien nog moet ontdekken. Zelfs als je al een vakantie hebt besproken, kan het misschien een leuke ruil zijn voor een later moment. Beantwoord altijd je verzoeken, wees nieuwsgierig. Onze meest ervaren ruilers vinden dit geweldig aan huizenruil. Laat het je inspireren!


 

5. Schrijf een review

Schrijf een review na een ruil. Reviews zijn een belangrijk onderdeel van de gemeenschap. Probeer bij het schrijven van een recensie vooral feiten aan te geven, indien mogelijk aangevuld met voorbeelden. Geef constructieve informatie die nuttig is. Markeer de informatie waarvan je vindt dat dit anderen kan helpen.
 

6. Plezier

Plezier is belangrijk. Onthoud dat plezier niet altijd veel hoeft te kosten. Het kan ook simpel en makkelijk. Je kan een geweldige ervaring hebben voor de rest van je leven door overal ter wereld heen te reizen en gratis te verblijven.


Huizenruilers die het naar hun zin hebben


Veel RuilPlezier!