Így kezdj hozzá

1. Szerkeszd meg a hirdetésedet és a profilodat 

Itt az ideje, hogy megismerjünk téged és az otthonodat - hogy megszerkeszd a hirdetésedet és a profilodat. Ha elolvasod a Tippek a tökéletes hirdetéshez oldalt, nagyobb sikerre számíthatsz. Amikor már elégedett vagy a hirdetéseddel, válts át teljes jogú taggá és töltsd fel a hirdetésedet, így majd a teljes CsereOtthon közösség láthatja azt.

 

2. Tölts le fotókat

Minél több a fénykép,annál több bizalmat és nagyobb érdeklődést eredményez. A nagy felbontású képek még nagyobb érdeklődést generálnak. Sőt, ne felejts el feltölteni képeket a helyi nevezetességekről, valamint egy kép rólad és a családodról még személyesebbé teszi a hirdetésedet. További ötletek: Ötletek a jó lakás fotózáshoz
 

 

3. Mit keresel?

 
Számos nagyszerű funkciót fejlesztettünk ki, hogy segítsünk megtalálni a legjobb partnert. Olvasd el a részletes keresésről szóló részt és megtudod, hogyan használd azt úgy, hogy pont azt találd meg, amire vágysz.

 
 
 

4. Küldjél rengeteg megkeresést 

 
Több mint 40,000 otthon közül választhatsz, mentsd el azokat, amelyek érdekelnek és a biztonságos üzenő rendszerünkön keresztül lépj a tulajokkal kapcsolatba. Légy proaktív és válaszolj azonnal minden megkeresésre.  Közösségi útmutató  tájékoztat a CsereOtthon alapszabályairól, hogy mindenki számára élvezetes legyen a közösség részének lenni.


5. Szervezzél meg egy cserét

 
Ismerd meg a partnereidet, állapodjatok meg a dátumokban és egyéb részletekben. Ha mindez kész, írjatok alá egy digitális csere szerződést. Ezután kezdődik csak a móka - kezdj készülődni az utazásra!