Így kezdj hozzá

1. Szerkeszd meg és töltsd fel a hirdetésedet  

Emlékeztetünk, hogy be kell lépjél tagnak, hogy más tagokkal kapcsolatba léphess.
Lépj be most.

Miután elkészült a Fiókod, már könnyű a többi taggal megismertetni magad - szerkeszd meg a hirdetésedet és a profilodat. A legjobb eredményhez kérjük olvasd el 
a Tippek a jó hirdetéshez és Hogy lehet láthatóvá tenni a hirdetésem. 
 

2. Tölts le fotókat

Minél több a fénykép,annál több bizalmat és nagyobb érdeklődést eredményez. A nagy felbontású képek még nagyobb érdeklődést generálnak. Sőt, ne felejts el feltölteni képeket a helyi nevezetességekről, valamint egy kép rólad és a családodról még személyesebbé teszi a hirdetésedet. További ötletek: Ötletek a jó lakás fotózáshoz
 

 

3. Mit keresel?

 
Számos nagyszerű funkciót fejlesztettünk ki, hogy segítsünk megtalálni a legjobb partnert. Olvasd el a részletes keresésről szóló részt és megtudod, hogyan használd azt úgy, hogy pont azt találd meg, amire vágysz.

 


 

4. Küldjél rengeteg megkeresést 

 
Több mint 65,000 otthon közül választhatsz, mentsd el azokat, amelyek érdekelnek és a biztonságos üzenő rendszerünkön keresztül lépj a tulajokkal kapcsolatba. Légy proaktív és válaszolj azonnal minden megkeresésre.  Közösségi útmutató  tájékoztat a CsereOtthon alapszabályairól, hogy mindenki számára élvezetes legyen a közösség részének lenni.

5. Szervezzél meg egy cserét

 
Ismerd meg a partnereidet, állapodjatok meg a dátumokban és egyéb részletekben. Ha mindez kész, írjatok alá egy digitális Csere szerződést. Ezután kezdődik csak a móka - kezdj készülődni az utazásra!