Hogyan lépjek kapcsolatba más tagokkal és hogyan küldjek nekik érdeklődő levelet?

Üzenni és ajánlatokat küldeni a többi tagnak a biztonságos üzenő rendszerünkkel tudsz. Csak akkor tudsz a többi taggal levelezni, ha teljes  CsereOtthon tagsággal, vagy próbaidős tagsággal rendelkezel és már bejelentkeztél. Ha még nem vagy tag, kezd el a próba tagságot már ma. Emlékeztetőül: a 14 napos ingyenes próba tagsággal bármelyik tagunkkal kapcsolatba léphetsz, itt bővebben.

Ha már rendelkezel saját Fiókkal, lépj be és a tag hirdetésében vagy a profiljában látható  Kapcsolat gombbal léphetsz vele kapcsolatba.


       Használd a Kapcsolat gombot a tag hirdetésében vagy profiljában, ha írni akarsz neki

Azok az üzenetek, amelyeket erről az oldalról küldesz vagy ide kapsz, a személyes email címeden is megjelennek.
A fényképed melletti szám az új üzeneteket mutatja

Amikor az üzenőrendszerünkön keresztül írsz valakinek, ő nem fogja látni  az email címedet és semmilyen elérhetőséget addig, míg te azt meg nem osztod vele. Így a személyes adataid a te teljes ellenőrzésed alatt állnak. Az elküldött és beérkező leveleket megtalálod a Üzeneteid között. Ha belépsz, csak kattints a fényképedre és az összes új üzenetet, illetve azok számát könnyen megláthatod.

Példa egy elküldött levélre:

Ha az üzenetek közt akármelyik levélre kattintasz, a teljes levelezésedet láthatod az adott taggal. Minden korábban küldött vagy kapott levél is tárolásra kerül itt.