Közösségi útmutató

A CsereOtthon a hasonlóan gondolkodó utazók világméretű közössége. A közösség  bizalomra, jóakaratra és  kölcsönös megbecsülésre épül. Ha betartod az alábbi szabályokat, segítesz abban, hogy a közösség barátságos és ösztönző maradjon mindannyiunk számára.

1. Tiszteld a többi tagot
Tiszteljünk másokat és mások is tisztelnek minket. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy tisztelettel és megbecsüléssel bánjon más tagokkal. A CsereOtthon tagok a világ szinte összes országából jönnek - Kambodzsától, Brazíliától és Dél-Afrikától Franciaországig és Kínáig. Különbözőek vagyunk az életünk különböző életszakaszaiban, különböző kulturális háttérrel, különböző nyelvi képességekkel, különböző korban és különböző szenvedélyekkel. Egy dologban megegyezünk: mind hiszünk az utazás egy okosabb módjában.

Home Exchangers around the world

2. Tiszteld a közösségünket!
Biztosak vagyunk abban, hogy a CsereOtthon közösség, felejthetetlen utazási élményeket,  sőt, élethosszig tartó barátságokat is nyújt, mint ezt tette tagjaink ezreivel. Olvasgasd az Élménybeszámolókat, melyek bizonyára sokféle módon inspirálnak majd téged. Csatlakozz, ismerd meg a közösséget és bánj tisztelettel mindenkivel, hogy a legteljesebben élvezhesd mindazt, amit kínál.

Community of trust and good will

3. Segíts, hogy segíthessünk
Kérdéseid, kételyeid vannak? Vagy csak kíváncsi vagy? Lépj kapcsolatba velünk! Nagyon szeretnénk hallani a tagjainkról és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy az otthon-csere élménye élvezetes legyen.

4. Engedd, hogy a CsereOtthon ösztönözzön
Ha nyitott vagy bármilyen csere ajánlatra, olyan lehetőségeket kapsz, amiről soha nem is álmodtál. Ha már lefoglaltad a következő utazásodat, a beérkező ajánlatot elmentheted egy következő csereként. Mindig válaszolj az üzenetekre és légy kíváncsi! A tapasztalt utazóink imádják a CsereOtthon varázslatos lehetőségeit.  Engedd, hogy téged is inspiráljon!5. Adj korrekt visszajelzést
Írj visszajelzést minden cseréd után. Ezek a visszajelzések nagyon fontos részei a közösségünknek. Amikor visszajelzel, a tényekre szorítkozz és ahol lehet, adjál példákat. A legjobb visszajelzés hasznos információt ad a többieknek. Használj vastagabb betűt, amikor úgy érzed, hogy az információ hasznos lehet másoknak.

6. Érezd nagyon jól magad
A szórakozás nagyon fontos. Az élet a szórakozásról szól. Ne felejtsd el, hogy a szórakozásnak nem kell sokba kerülnie. Egyszerűen és könnyedén is lehet utazni. Bárhova utazhatsz a világon és ott ingyen is lakhatsz; ebből egy kivételes élmény és egy életre szóló tapasztalat születhet.


Otthon cserélők jól szórakoznak bárhol a világon

Sok boldog otthon-cserét kívánunk!