Mikä on käänteinen haku ja kuinka käytän sitä?

Käänteinen haku on suunniteltu käytettäväksi niiden jäseniemme etsimiseen, jotka haluavat tehdä kodinvaihdon sinun maahasi, kaupunkiin tai alueelle. Kun otat yhteyttä henkilöihin, jotka ovat määritelleet että he haluavat matkustaa alueellesi, todennäköisyys kodinvaihdon järjestämiseen nousee huomattavasti.

Oletuksena kaikki tekemäsi haut ovat käänteisiä hakuja. Tunnistamme sijaintisi IP-osoitteen perusteella ja näytämme ensimmäisenä ne jäsenet ketkä hakevat kodinvaihtoa sinun alueeltasi. Voit vaihtaa sijaintiasi Haku -sivulla.

Käänteisen haun valinta:

Muista kuitenkin huomioida, että monet jäsenemme ovat avoimia ehdotuksille ja voivat olla kiinnostuneita alueestasi jos he vastaanottavat kiinnostavan ehdotuksen. Saatat menettää nämä mahdollisuudet, jos rajaat haun vain niihin jotka ovat erityisesti kiinnostuneita alueestasi.

Saat myös enemmän hakutuloksia kun valitset Suomen, kuin vain jonkun osan Suomea. Kannattaa myös kokeilla valita Suomen tilalle Ruotsi, koska moni Ruotsiin haluavista tulee mielellään myös Suomeen (vaikka eivät ole siis Suomea osanneet erityistoiveeksi ilmoitukseensa merkitä).