Kuinka päästä alkuun?

1. Luo ja julkaise ilmoituksesi

Muista että sinulla täytyy rekisteröityä voidaksesi julkaista ilmoituksesi ja ottaa yhteyttä muihin jäseniin. Liity jäseneksi. 

Kun olet rekisteröitynyt, niin sinun on helppo kertoa muille itsestäsi ja kodistasi luomalla kodinvaihtoilmoitus ja oma profiili. Parhaan lopputuloksen saavuttaaksesi lue Vinkkimme loistavaan kodinvaihtoilmoitukseen ja Miksi ilmoitukseni ei ole näkyvillä HomeExchange.comissa.
 

2. Lisää kuvia

Kuvien suuri määrä lisää luottamusta ja kiinnostusta. Korkearesoluutiokuvia käyttämällä aikaansaat enemmän kiinnostusta ilmoitustasi kohtaan. Älä myöskään unohda lisätä kuvia paikallisista nähtävyyksistäsi ja kuvia itsestäsi sekä perheestäsi profiliisi tehdäksesi ilmoituksestasi persoonallisen! Tutustu Upeita kuvia asunnostasi - oppaaseen saadaksesi enemmän vinkkejä.

3. Löydä sopiva

Olemme kehittäneet monia käteviä ominaisuuksia helpottamaan juuri sinulle sopivan vaihtokumppanin löytämistä. Lue lisää hakukoneemme ominaisuuksista ja siitä, kuinka parhaiten hyödynnät sitä löytääksesi etsimäsi.

4. Lähetä paljon vaihtoehdotuksia

Valitse yli 65 000 kodista, tallenna ne joista pidät ja käytä turvallista yksityisviesti-järjestelmäämme ottaaksesi yhteyttä heihin. Ole proaktiivinen ja vastaa nopeasti kaikkiin saamiisi viesteihin. Yhteisömme ohjenuora luo perustan sille, kuinka pidämme KodinVaihtoloma.com:n viihtyisänä meille kaikille.

5. Järjestä kodinvaihto

Tutustu vaihtokumppaneihisi ja sopikaa ajankohta sekä muut yksityiskohdat. Kun olet valmis, niin allekirjoita sähköinen Kodinvaihtosopimus. Nyt alkaa odotus - valmistaudu kodinvaihtolomaasi!