Kuinka otan yhteyttä muihin jäseniin ja lähetän vaihtoehdotuksia?

Ota yhteyttä muihin jäseniin ja lähetä heille vaihtoehdotuksia käyttämällä turvallista yksityisviestijärjestelmäämme. Sinun täytyy olla HomeExchange.com jäsen ja kirjautuneena lähettääksesi viestejä muille jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, Liity jäseneksi

Jos olet jo jäsen niin muista kirjautua sisään ja lähetä viesti toiselle jäsenelle käyttämällä Ota yhteyttä -nappia heidän ilmoituksessa tai profiilissa. Käytä
"Ota yhteyttä" -nappia ilmoituksessa tai profiilisivulla, ottaaksesi yhteyttä toiseen jäseneen

Sivustolla lähettämäsi tai vastaanottamasi viesti välitetään myös omaan sähköpostiisi ja kaikki vastaukset näihin sähköposteihisi näkyvät myös Saapuneissa viesteissäsi sivustolla.


Vastaanottamiesi uusien viestien määrä näkyy kuvasi vieressä.

Kun käytät yksityisviestejä, toinen osapuoli ei näe sähköpostiosoitettasi tai muita yhteystietojasi ennen kuin päätät jakaa ne hänen kanssaan. Näin sinulla on täysi kontrolli näistä tiedoista. Voit nähdä lähettämäsi viestit, sekä vastaukset niihin Saapuneissa viesteissä. Pääset sinne klikkaamalla sivun ylälaidassa olevaa kuvaasi kirjautumisen jälkeen. Kaikki saamasi uudet viestit näkyvät selkeästi tällä sivulla.
 

Esimerkki viestistä toiselle jäsenelle:


 

Kun klikkaat viestiä Saapuneet laatikossa, niin näet kaikki tämän jäsenen kanssa lähettämäsi ja vastaanottamasi viestit yhdellä kertaa.