Vinkkejä loistavan ilmoituksen tekemiseen

Ilmoituksesi on avain HomeExchange-yhteisöön ja kaikkeen mitä sillä on sinulle tarjottavana. Tässä on kerättynä joitain vinkkejä, joiden avulla ilmoituksesi erottuu edukseen:
 

1. Lataa upeita kuvia

Kuvat ovat ensimmäinen asia mitä muut näkevät, kun he katsovat ilmoitustasi. Upeat kuvat on helpoin tapa innostaa ja saada muut jäsenet kiinnostumaan Ilmoituksestasi. Ammattimaiset kuvat kodistasi on iso asia. Jos mahdollista, pyri saamaan ammattikuvaaja ottamaan kuvia kodistasi. Hyvälaatuisen kameran ja asiallisen valaistuksen hyödyntäminen auttaa myös saamaan parempia kuvia kodistasi.

Jos kuvat eivät mielestäsi ole tarpeeksi hyviä, ole huoleti - on olemassa monia tapoja parantaa niiden laatua. Aloita lukemalla meidän Upeita kuvia kodistasi -opas.


Iso määrä loistavia kuvia ovat loistavan ilmoituksen perusta
 

2. Kuvaile hyvin kotiasi

Kirjoita hyvä kuvaus kodistasi. Hyvä nyrkkisääntö on käyttää noin 300-500 sanaa. Kirjoita kuvaus ytimekkäästi ja muista sisällyttää kaikki oleellinen tieto. Jos kodistasi on hieno näköala, älä unohda mainita siitä; voit jopa ottaa kuvan ja esitellä näköalaasi. Muista myös mainita mitkä asiat tekevät ilmoituksestasi erottuvan, kuten mm:

 • Pyörät
 • Lelut ja pelit lapsille
 • Internet yhteys
 • Uima-allas
 • Sauna
 • Puutarha / piha
 • Järvenranta
 • Oma pieni metsä

Esimerkki kodin kuvauksesta:Lisätäksesi hieman lisää persoonallisuutta Ilmoitukseesi, käytä Miksi Pidämme Kodistamme -osa ja korosta kolmea asiaa mistä tykkäätte kodissanne.

3. Esittele naapurustoa ja paikallisia nähtävyyksiä

Kodinvaihtajat haluavat saada "tuntuman" paikkaan jossa he vierailevat. Auta potentiaalista kodinvaihtokumppania listaamalla lähellä kotiasi olevia aktiviteettejä ja nähtävyyksiä. Se voi olla lähistöllä oleva golf-kenttä, linna, hyvä pizzeria tai vaikka läheinen uimaranta.

Suosittele kaikkia niitä paikkoja, joita suosittelisit ystävillesi tai sukulaisillesi kun he ovat vierailulla. Voit jopa lisätä nämä paikat kartalle. On myös hyödyllistä antaa vinkkejä julkisista kulkuneuvoista ja etäisyyksistä lähimmältä lentoasemalta, kaupungeista ja nähtävyyksistä. Kannattaa katsoa aluettasi vierailijan näkökulmasta, kun alat kirjoittamaan kuvausta alueestasi. Tässä myös paikalliset matkailuesitteet voivat olla apuna.

Esimerkki paikasta lisättynä kartalle:

 

4. Tee video kodistasi

Kotivideot ovat loistava työkalu esitellä kotiasi! Tämä voi ottaa vähän enemmän aikaa, mutta monet jäsenemme, jotka ovat tehneet lyhyen persoonallisen esittelyvideon, ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Miksipä et yrittäisi?

5. Pidä Ilmoituksesi ajantasalla

Ilmoituksen pitäminen ajantasalla on erityisen tärkeää heille, jotka lisäävät tarkan ajankohdan kodinvaihdoille. Kannustamme jäseniämme olemaan mahdollisimman joustavia päivämäärien ja kohteiden suhteen. Jotkut jäsenet saattavat jättää ottamatta yhteyttä teihin, koska olet antanut tarkan ajankohdan ja/tai kohteen, vaikka he saattaisivat olla täydellinen vaihtokumppani.

Valitse Avoin Kaikille Ehdotuksille -valinta ilmoituksessasi. Osa KodinVaihtoloman hauskuutta on saada kutkuttavia vaihtoehdotuksia kohteista, joissa et ole koskaan ajatellut vierailevasi. Ole avoin ja valmis seuraavaan seikkailuun.
 

6. Ole rehellinen

On olemassa monta tapaa parantaa Ilmoitustasi ja tehdä kodinvaihtotarjouksestasi houkuttelevampi. Muista kuitenkin olla rehellinen kun esittelet kotiasi. Jos sinulla on pieni kesämökki pienellä rantatontilla, älä kuvaile sitä isona kartanona valtavalla omalla rannalla. Muista että jokainen koti, jokainen naapurusta ja jokainen maa on omalla tavallaan erityinen.

Nyt olet saanut muutaman hyvän neuvon, kuinka tehdä loistava Ilmoitus tai päivittää olemassaolevaa Ilmotustasi. Ei muuta kuin hyödyntämään neuvoja!