Yhteisön ohjenuora

KodinVaihtoloma on älykkäiden, samanmielisten matkailijoiden globaali yhteisö. Yhteisö perustuu luottamukseen, hyvään tahtoon ja keskinäiseen arvostukseen. Noudattamalla seuraavia sääntöjä varmistat, että yhteisö pysyy ystävällisenä ja inspiroivana meille kaikille.

1. Kunnioita muita jäseniä

Kunnioita muita ja he kunnioittavat sinua. Kannustamme kaikkia kohtelemaan toisia jäseniä kunnioittavasti ja huomaavaisesti. Kodinvaihtajat asuvat joka puolella maailmaa - Kambotzasta, Brasiliasta ja Etlä-Afrikasta Kanadaan, Ranskaan ja Kiinaan. Olemme ihmisiä joilla on omanlainen elämänpolku, kullakin erilainen kulttuuritausta, eritasoiset kielitaidot, iät ja kiinnostuksenkohteet. Yksi asia mikä meitä kaikkia yhdistää on kiintymys fiksumpaan tapaan matkustaa.

Home Exchangers around the world
Home Exchangers live around the world
 

2. Kunnioita yhteisöä

Uskomme että KodinVaihtoloma-yhteisö tarjoaa unohtumattomia matkaelämyksiä, jopa elinikäisiä ystävyyssuhteita, kuten se on jo tehnyt tuhansille jäsenillemme ympäri maailman. Tutustu jäsenten kokemuksiin. Uskomme, että ne ispiroivat sinua monella tapaa. Liity, vaali ja kunnioita tätä kiehtovaa yhteisöä ja nauti kaikeasta mitä se voi tarjota sinulle.
Community of trust and good will

3. Auta meitä auttamaan sinua

Kysymyksiä? Epäilyksiä? Tai vain utelias? Ota yhteyttä! Haluamme kuulla jäsenistämme, teemme kaikkemme tehdäksemme KodinVaihtoloma-kokemuksestasi mahdollisimman nautinnollisen.

4. Anna KodinVaihtoloman inspiroida sinua

Ole avoin kaikille vaihtoehdotuksille, niin saat mahdollisuuksia joista et ole osannut edes haaveilla. Vaikka seuraavan vaihtosi ajankohta on jo sovittu, saatat haluta säästää kontaktin seuraavaa vaihtoasi varten. Vastaa aina viesteihin ja ole utelias. Kokeneimmat vaihtajamme rakastavat tätä KodinVaihtoloman elämäänsä tuomaa taikuutta. Anna sen inspiroida sinua! 

5. Kirjoita reiluja palautteita

Kirjoita palaute jokaisen vaihdon jälkeen. Kodinvaihtojen palautteet ovat arvokas osa yhteisöä. Kun kirjoitat palauttetta, niin pysy faktoissa ja kuvaa niitä esimerkeillä. Parhaat arvostelut tarjoavat rakentavaa tietoa, jotka muut vaihtajat kokevat hyödylliseksi. Korosta niitä seikkoja, joista uskot muiden hyötyvän.
 

6. Pidä hauskaa

Hauskanpito on tärkeää. Elämässä on tärkeintä, että viihtyy. Muista kuitenkin, että hauskanpito ei tarvitse olla kallista tai ylellistä. Se voi olla myös yksinkertaista ja helppoa. Voit saada poikkeuksellisen kokemuksen jonka muistat lopun elämäsi kun matkustat mihin tahansa maailmassa ja asut ilmaiseksi.


Kodinvaihtajia hauskanpidossa ympäri maailman


Mukavia kodinvaihtoja!