Ξεκινώντας

1. Δημιουργία και Ανάρτηση της Καταχώρησής σας

Θυμηθείτε, πρέπει να έχετε ενεργή Δωρεάν Δοκιμή για να αναρτήσετε την Καταχώρησή σας και να επικοινωνήσετε με άλλα Μέλη. Ξεκινήστε την Δωρεάν Δοκιμή σας σήμερα.Μόλις έχετε έναν Δωρεάν Δοκιμαστικό Λογαριασμό είναι εύκολο να ενημερώσετε τους άλλους για εσάς και το σπίτι σας - δημιουργήστε την Καταχώρησή σας και το Προφίλ σας. Για καλύτερα αποτελέσματα βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τις Συμβουλές για μία Καλύτερη Καταχώρηση και πώς να κάνετε την Καταχώρησή σας ορατή.
 


2. Προσθήκη Φωτογραφιών

Πολλές φωτογραφίες προσδίδουν περισσότερη εμπιστοσύνη και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας φωτογραφίες θα προκαλέσετε περισσότερο ενδιαφέρον για την Καταχώρησή σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να προσθέσετε φωτογραφίες από τα τοπικά αξιοθέατα ή μια φωτογραφία του προφίλ σας και της οικογένειάς σας για να κάνετε την Καταχώρησή σας πιο προσωπική!Δείτε τον Οδηγό Καλύτερων Φωτογραφιών Σπιτιού για πληροφορίες.
 


3. Βρείτε Αυτό Που Σας Ταιριάζει

Έχουμε αναπτύξει πολλά σπουδαία εργαλεία για να σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς το σωστό έτερο ανταλλαγής. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης και πώς να τις χρησιμοποιήσετε για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε εδώ.

 

4. Αποστολή Πολλών Αιτημάτων

Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερα από 50.000 σπίτια,
αποθηκεύστε αυτά που σας αρέσουν και χρησιμοποιήστε το

ασφαλές σύστημα Μηνυμάτων μας για να έρθουμε σε επαφή μαζί τους. Να είστε ενεργοί και να ανταποκρίνεστε αμέσως στα
μηνύματα που λαμβάνετε. Οι
Κανόνες Συμπεριφοράς θα σας δώσουν τους βασικούς κανόνες για να διατηρηθεί το HomeExchange.com ευχάριστο για όλους.


5. Οργανώστε μια Ανταλλαγή

Γνωρίστε τον έτερο ανταλλαγέα(είς) σας και συμφωνήστε σχετικά με τις ημερομηνίες και άλλες λεπτομέρειες. Όταν είστε έτοιμοι, υπογράψτε την ηλεκτρονική Συμφωνία Ανταλλαγής. Τώρα ξεκινά η διασκέδαση - ετοιμαστείτε για διακοπές με ανταλλαγή!