Κανόνες Συμπεριφοράς

Το Home Exchange είναι μια παγκόσμια Κοινότητα έξυπνων, ομοϊδεατών ταξιδιωτών. Μια Κοινότητα βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την καλή θέληση και τον αμοιβαίο σεβασμό. Ακολουθώντας τις παρακάτω Οδηγίες μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα παραμείνει ένας φιλικός χώρος έμπνευσης για όλους μας.
 

1. Σεβαστείτε τα άλλα μέλη

Σεβαστείτε τους άλλους και θα σας σεβαστούν και αυτοί. Σας ενθαρρύνουμε όλους να μεταχειρίζεστε τα άλλα Μέλη με σεβασμό και εκτίμηση. Οι Ανταλλαγείς Σπιτιών ζουν σε όλο τον κόσμοαπό την Καμπότζη, τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική, μέχρι τον Καναδά, τη Γαλλία και την Κίνα. Είμαστε όλοι άνθρωποι που κινούνται σε διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή, με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, διαφορετικές γλωσσικές δεξιότητες, ηλικίες και πάθη. Ένα πράγμα που όλοι έχουμε κοινό είναι η πίστη μας σε ένα πιο έξυπνο τρόπο να ταξιδεύουμε.  

Οι Ανταλλαγείς Σπιτιών ζουν σε όλο τον κόσμο
 

2. Σεβαστείτε την Κοινότητα

Πιστεύουμε ότι η Κοινότητα του Home Exchange θα σας προσφέρει αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες, ακόμα και δια βίου φιλίες, όπως έχει γίνει με χιλιάδες Μέλη μας σε όλο τον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά στις Ιστορίες Μελών μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας εμπνεύσουν με πολλόύς τρόπους. Συμμετέχετε, αγκαλιάστε και σεβαστείτε αυτή τη συναρπαστική Κοινότητα και απολαύστε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει.

3. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε

Ερωτήσεις; Αμφιβολίες; Ή απλά περιέργεια; Ελάτε σε επαφή! Μας αρέσει να ακούμε από τα μέλη μας, και εμείς θα κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε την Ανταλλαγή του Σπιτιού σας μια ευχάριστη εμπειρία.

 

4. Αφήστε το Home Exchange να σας εμπνεύσει

Το να είστε διαθέσιμοι σε κάθε προσφορά ανταλλαγής θα σας φέρει ευκαιρίες που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Ακόμα και αν έχετε ορίσει τις ημερομηνίες για τις επόμενες διακοπές σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε την επαφή για μελλοντική ανταλλαγή. Πάντα να απαντάτε στα μηνύματα και να είστε περίεργοι. Τα πιο έμπειρα Μέλη μας αγαπούν αυτή τη μαγεία του Home Exchange. Αφήστε το να σας εμπνεύσει!

 

5. Γράψτε Δίκαιες Κριτικές

Γράψτε μια κριτική μετά από κάθε ανταλλαγή. Οι Κριτικές Ανταλλαγής είναι ένα σημαντικό μέρος της Κοινότητάς μας. Όταν γράφετε μια κριτική, παρακαλώ επιμείνετε στα γεγονότα και ενισχύστε τα με παραδείγματα. Οι καλύτερες κριτικές παρέχουν εποικοδομητικές πληροφορίες τις οποίες οι άλλοι μπορεί να βρουν χρήσιμες. Επισημάνετε τις πληροφορίες που νομίζετε ότι θα βοηθήσουν τους άλλους.
 

6. Διασκεδάστε

Το να διασκεδάζετε είναι σημαντικό. Η ζωή συνδέεται με τη διασκέδαση. Απλά θυμηθείτε ότι το να διασκεδάζεις δε χρειάζεται να είναι ακριβό ή υπερβολικό. Μπορεί επίσης να είναι απλό ή εύκολο. Μπορεί να έχετε μια εξαιρετική εμπειρία που θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας ταξιδέυοντας παντού στον κόσμο και μένοντας δωρεάν.

Οι Ανταλλαγείς Σπιτιών διασκεδάζουν σε όλο τον κόσμο

Καλή Ανταλλαγή Σπιτιού!