Sådan kommer du i gang

1. Udfyld din boligprofil og din medlemsprofil

Du skal have tilmeldt dig 14 Dage Gratis for at uploade en boligprofil og kontakte andre medlemmer. Du kan melde dig til her.
Din boligprofil og din medlemsprofil er din billet til resten af verden. Det er her du præsenterer, hvem du er, og hvad du kan tilbyde i bytte. Læs mere her. Måske har du også lyst til at læse vores Tips til en god boligprofil.

 

2. Læg billeder op

Mange og gode fotografier skaber større opmærksomhed. Det er en fordel at tage billeder i høj opløsning, og husk at billeder taget i sollys fremhæver farver og får alting til at tage sig bedre ud. Glem ikke at lægge billeder op af lokale attraktioner, skov, strand og den slags. Det giver også et mere personligt præg, hvis familien selv optræder på et af billederne. I kan også tjekke vores Lynkursus i indendørsfotografering.

3. Find en byttepartner

Vi har udviklet flere nye funktioner for at gøre det nemmere for vores medlemmer at indkredse den perfekte byttepartner. Læs mere om vores detaljerede søgefunktion, og hvordan du bruger den til at finde, præcis hvad du søger.

4. Send mange forespørgsler

Vælg mellem langt over 40.000 boliger, gem dem, du kan lide, og kontakt dem derefter via vores sikre mailsystem.
Vær på stikkerne og svar straks på de forespørgsler, du får. Under linket Almindelige spilleregler kan du sætte dig ind i grundreglerne for god boligbytteadfærd.
 

5. Arranger et boligbytte

Lær din boligbyttepartner nærmere at kende og aftal datoer og andre detaljer. Når det er på plads, kan I underskrive en digital boligbytteaftale.
Så er den hjemme, og I er klar til at tage på boligbytte.