Almindelige spilleregler

BytBolig.com er en del af HomeExchange.com, et netværk af kvikke hoveder og eventyrlystne mennesker fra hele kloden. Boligbytte bygger på tillid, åbenhed og gensidig respekt. Ved at lægge dig nedenstående grundregler på sinde, kan du være med til at sikre, at det fortsat vil være et rart og inspirerende sted for os alle sammen.
 

1. Vis respekt for andre medlemmer

Boligbyttere kommer fra hele verden. De fleste er fra USA og Europa, men vi har medlemmer i så fjerne egne som Cambodja, Brasilien, Sydafrika, Canada og Kina ...
Folk kommer fra vidt forskellige baggrunde, er i forskellige faser af livet og har forskellige kulturer, sprogkundskaber, aldre og interesser.
For de fleste boligbyttere er det netop en del af charmen ved denne rejseform, at udbuddet er så mangfoldigt, og at man kan få et indblik i så mange andre menneskers kultur og hverdag. Vi behøver ikke minde medlemmerne om, at man skal vise respekt for andre. Vi vil kun påpege, at netop det at blive lukket ind i andre menneskers private hjem, kræver ekstra stor påpasselighed og respekt for modparten.
Vær opmærksom på det, når I deler jeres liv og hverdag med andre.


Home Exchangers around the world
Boligbyttere kommer fra hele verden
 

2. Det er medlemmernes fællesskab

BytBolig kan vise vej til masser af uforglemmelige rejseoplevelser og nye venskaber, og det hele i kraft af medlemmernes egen indsats. Vi stiller platform og redskaber til rådighed, og så leverer I resten af arbejdet.
Læs om andre medlemmers oplevelser her: Medlemshistorier, og blive inspireret.
Meld dig ind i denne globale klub og tag for dig af alle de fantastiske muligheder.

Community of trust and good will

3. Lad os hjælpe dig

Har du spørgsmål, er du i tvivl om noget eller bare nysgerrig, må du ikke tøve med at kontakte os.
Vi er altid interesseret i jeres mening og i at hjælpe med hvad som helst, der kan gøre jeres oplevelse lidt bedre.
 

4. Lad tilfældet råde

Langt de fleste medlemmer har nogle foretrukne rejsemål, men over halvdelen har valgt at sætte flueben ved Åben for alle rejsemål. Vær åben over for overraskelser og overvej det lige én gang til, hvis du får en forespørgsel fra et rejsemål, du ikke i din vildeste fantasi havde forestillet dig at besøge. Det er faktisk det eventyrlige ved dette fællesskab, lidt lige som at kaste en pil på et verdenskort.
Du kan også vælge at gemme kontakter og foreslå, at I bytter senere.
Husk altid at tage dig tid til at besvare henvendelser. Det er meget vigtigt. 

5. Vær fair, når du skriver tilbagemeldinger

Skriv en tilbagemelding, når du har gennemført et boligbytte. De er en vigtig del af fællesskabet. Hold dig til kendsgerninger og bak dem op med eksempler. De bedste tilbagemeldinger indeholder generelle informationer, som andre kan have glæde af.
 

6. God fornøjelse

Husk, at boligbytte først og fremmest handler om at have det sjovt. Det skader selvfølgelig ikke at man samtidig bliver lidt klogere på verden, og noget af det bedste:
Ferien behøver ikke koste en herregård, fordi man bytter sig til én.
Med boligbytte kan man rejse Jorden rundt, bo lokalt og spare en formue.

Eventyret venter lige rundt om hjørnet


Rigtig god fornøjelse!